luni, 31 octombrie 2011

Cotlete de porc cu ceapa

Ingrediente:
5 cotlete de porc;
5 cepe mari;
5 felii de bacon;
5 felii de cascaval;
sare; piper;
unt pentru uns vasul

Cum se prepatra:
Cotletele se spala si se usca cu prosoape absorbante. Se bat usor cu ciocanul de snitele, se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Pe fiecare cotlet se aseaza o felie de bacon si una de cascaval.
Cotletele se pun unul peste altul intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Se taie ceapa julien si se freaca cu putina sare. Se presara deasupra cotletelor si se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.
Cu 15 minute inainte de finalul coacerii se inlatura folia de aluminiu. Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez.





PPOFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu