marți, 15 noiembrie 2011

Pulpe de pui la cuptor cu lamaie

Ingrediente:


  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura usturoi uscat
  • 2 linguri Boia
  • ½ linguri oregano
  • ½ linguri coaja de lamaie
  • 1/3 cana suc de lamaie
  • ½ cana apa.  
  •   
  • Mod de preparare:

    Freaca bine pulpele de pui cu sare si usturoi, astfel incat sa patrunda in carne. Presara apoi carnea cu niste paprica. Aseaza pulpele de pui intr-o tava, cu pielea in jos. Intr-un castron, amesteca restul de ingrediente si apoi toarna compozitia peste pulpele de pui.




    Da-le la cuptor pentru 45 de minute, la 200 grade Celsius. Dupa 45 de minute, intoarce puiul si lasa-l la cuptor inca vreo 20 de minute. 

    Pofta Buna !!!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu