Ingrediente aluat de ciocolată
200 g făină
130 zahăr
30 g cacao
1 plic praf de copt
240 ml apă
80 ml ulei
1 lingurita visinata
½ linguriţă esentă de rom
Punem intr-un bol toate ingredientele solide si mestecam.
Facem o gaură în mijlocul ingredientelor uscate şi ce turnăm pe cele lichide.
Amestecăm cu o spatulă până obţinem o compoziţie omogenă şi o împărţim în forme de brioşe, ori de silicon, ori tapetate, ori cu hârtie de copt pentru brioşe. mie mi-au iesit 15 briose.
Eu am pus pe fiecare cate o visina, jumatate le-am facut cu visine din dulceata sa poata manca si fetita noastra iar celelalte cu visine din visinata...
Dăm la cuptorul preîncins la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute; sunt gata când scobitoarea înfiptă în aluat iese curată.
POFTA BUNA !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu