sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Fasole batuta





Ingrediente:
500 g fasole boabe;
5 cepe;
1 morcov;
delikat; piper; boia dulce; 50 ml ulei

Mod de preparare:
Speli fasolea in mai multe ape, pentru a se curata de toate impuritatile si o pui la inmuiat de seara pana a doua zi. A doua zi o pui la fiert in apa rece.
Separat pui o alta oala cu apa la fiert. Cand fasoalea da in clocot o strecori si o pui in a doua oala cu apa clocotita. O fierbi aproximativ 1 ora, dupa care adaugi morcovul si doua cepe taiate bucati.. Cand bobul este aproape fiert pui Delikat si piper. Strecori fasolea si indepartezi morcovul.
O treci prin blender. Calesti ceapa ramasa, in putin ulei si presari boiaua dulce. Servesti fasolea batuta cu ceapa calita, aranjata deasupra si cu muratura.



POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu