duminică, 23 octombrie 2011

Pulpa de porc impanata

Reteta am luat-o din revista Click pentru femei

Ingrediente:


1 kg pulpa de porc;
2 rosii;
150 gr kaizer sau slanina proaspata;
120 g cascaval;
150 g iaurt;
2 linguri mustar;
4 catei de usturoi; sare; piper.

Mod de preparare:


Se face un sos din iaurt, mustar, usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa se taie felii dar nu pana jos. pui pe masa de lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si o ungi bine cu sosul de mustar.
 Se aseaza in fiecare taietura cate doua felii de rosie, o felie de cascaval, si una de kaizer sau slanina.

Eu nu am avut rosie in casa asa ca am inlocuit-o cu ardei rosu. Si pentru ca noua ne place usturoiul am pus si cateva feliute de usturoi intre taieturi.
Se infasoara bine folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins circa 45 de minute. desfaci folia in partea de sus si mai lasi 20-30 de minute, ca sa se rumeneasca.
Se serveste cu piure sau cu garnitura de legume.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu