sâmbătă, 22 octombrie 2011

Tiramisu



Ingrediente:
un pachet mare de piscoturi Savoiardi ( 400 gr);
4 oua;
o cutie de 500 gr branza mascarpone;
o cana cafea la filtru;
200 gr zahar pudra;
2 plicuri zahar vanilinat;
2-3 linguri lichior de cacao sau dupa caz ce aveti in casa

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilinat pana se obtine o spuma albicioasa, se adauga treptat cate o lingura de Mascarpone , apoi albusurile batute spuma .Crema se lasa la rece.
 Intr-un vas se pune cafea cu lichior de cacao.
Se inmoaie rapid piscoturile prin cafea si se aseaza pe o tava.

Se pune un strat de crema peste piscoturi si se repeta pana se termina ingredientele.
Ultimul strat trebuie sa fie de crema.

Deasupra se cerne cacao. Se lasa la frigider aproape o zi.

POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu